Om Sosialkontoret


Sosialkontoret er en fagblogg om sosiale medier. Vi tar pulsen på bruken av sosiale medier i Norge, med stor vekt på det forretningsmessige, det målbare og  andre fakta. Det finnes mange gode, internasjonale blogger om temaet, og nesten like mange norske som gjengir dem. Ikke alt er like relevant for norske fohold. Vi ønsker derfor å ha fokus på det som passer i Norge.

Fagbloggen er et samarbeid mellom Annette Kallevig og Kenneth Eriksen. Vi pleide å dele kontorfellesskap rett ved Plata i Oslo, og har lenge sett behovet for et sosialkontor akkurat der. Derav navnet. På Sosialkontoret er alle velkomne innom selvsagt, og det er lov å si sin mening.

Vi som skriver er:

Annette Kallevig
Webmarkedsfører
webROI as

Kenneth Baranyi Eriksen
digital rådgiver
Naturvernforbundet

Reklamer

2 kommentarer til “Om Sosialkontoret

  Hilde Andersen said:
  01/24/2011, kl. 01:08

  Hvordan kan dere skrive om sosiale medier uten å ha verken Facebook- eller Twitterkonto tilgjengelig via nettsiden? Jeg ser siste tweets men finner ingen link til en nettside som jeg kan følge (når enkeltsider av interesse blir for mange). Ikke vil jeg ha nyhetbrev heller 😉

  Bare lurer

  Hilde

   Kenneth Eriksen said:
   01/24/2011, kl. 23:25

   Hei Hilde,

   For oss er dette et bevisst valg. Annette og jeg praktiserer vår kunnskap om sosiale medier via våre daglige jobber i hhv WebROI og Webgruppen. Her styrer vi Facebook-sider, Twitter-konti osv for egen del og kunders del.

   Sosialkontoret er en «møteplass» hvor vi deler våre erfaringer. Ettersom vi kun møtes ca. 1 time hver uke for diskusjon og koordinering, så blir det ikke nok tid igjen til å ivareta mer krevende medier som Twitter og Facebook på vegne av sosialkontoret. Blogg-formatet passer bedre til vår situasjon og tar heller ikke stor skade av at vi er «av» i perioder.

   Nå skal det sies at vi bruker både Twitter og Facebook for å promotere Sosialkontoret. Begge har vi egne, personlige, Twitter-konto som vi bruker for å promotere og retweete om innlegg, mens mine innlegg også blir publisert på Webgruppens Facebook-sider via RSS.

   Hvis du finner Sosialkontoret interessant, så kan du jo stikke innom sånn cirka månedlig, så vil du få med deg det som er med en rask scanning av de nyeste artiklene for hver gang du kommer innom. Vi har sjelden mer enn 5 nye artikler hver måned.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s